gelukkig en succesvol leven met je hoogsensitiviteit. het kan!

Maar waarom hebben dan zoveel hoogsensitieve vrouwen last van burnout, moeheid, aanhoudende spanningen in hun lichaam en andere fysieke klachten? 

vaak vindt dit zijn oorsprong in je jongste levensjaren

Daar waar je aandacht, tijd en ruimte miste om je hoogsensitiviteit te ontdekken en er te leren mee omgaan.

Misschien waren je ouders wel heel druk aan het werk en konden weinig tijd met je doorbrengen of hadden ze zelf last van onverwerkte emoties zoals stress, depressie, angsten, onzekerheden.. waardoor ze er niet helemaal voor jou konden zijn.

Je miste een veilige haven om je als hoogsensitief kind stevig te ontwikkelen waardoor je uit verbinding ging met je unieke zelf. Je bouwde onvoldoende eigenwaarde en zelfvertrouwen op en minimaliseerde jezelf. Je richtte je levensenergie naar buiten en je leerde om het anderen naar hun zin te maken, vaak ten koste van jezelf. Je trok je terug en werd aanzien als een verlegen meisje, of je ging net heel aanwezig zijn en werd al vlug als lastig beschouwd.

Dat gedrag werd je automatische piloot en gebruik je nog steeds in je volwassen leven. Je batterijen lopen stilaan leeg en klachten ontstaan. Jijzelf, je relaties en je werk lijden hieronder en je wil verandering in je leven.

dan heb ik goed nieuws voor jou

Want jij kan nu op dit moment de keuze maken om te vertragen en om te onderzoeken wat je klachten jou willen vertellen, je kan de keuze maken om tijd en ruimte te nemen om je te verbinden met die mooie hoogsensitieve vrouw in jezelf  en haar een waardevolle plek te geven in jouw leven. Door haar te erkennen en liefdevol te omarmen gaat je levensenergie terug stromen en je klachten verminderen of verdwijnen. Je voelt je gelukkig en succesvol in jouw leven, je straalt!