mijn kind is hoogsensitief, of niet?

lieve ouder,

Misschien ben je ouder van een hoogsensitief kind en zit je af en toe met je handen in je haar. Of misschien twijfel je er nog aan of je kind wel of niet hoogsensitief is.

Je merkt dat je kind de wereld op een unieke manier waarneemt en intenser dan andere kinderen reageert op situaties. Je kind heeft misschien snel last van de dagelijkse drukte en vertoont overactief gedrag. Of misschien is je kind verlegen, weent het gemakkelijk of reageert het bij de minste opmerking boos. Het kan ook zijn dat je kind regelmatig klaagt over buikpijn of hoofdpijn, of dat het kampt met eet-, slaap- of leerproblemen.

Dit alles kan best verwarrend voor je zijn. Misschien vraag jij je wel af of er iets mis is met je kind en ben je op zoek naar een luisterend oor, duidelijke informatie en handvaten om je kind beter te begrijpen en te begeleiden in zijn ontwikkeling. Ontdek hieronder hoe ik je verder kan helpen.

gratis 5 tips
hoe kan ik omgaan met een woedeaanval van mijn hoogsensitief kind

  naam

  e-mailadres

  Individueel traject “ik herken en omarm mijn hoogsensitief kind”

  We starten met een kennismakingsgesprek en als het 3-delig traject resoneert met de behoeften van jou en je kind gaan we van start. We gaan diep in op het begrip “hoogsensitiviteit”. Je leert alles over prikkels, prikkelverwerking, te veel prikkels en de extra antenne bij hoogsensitieve kinderen.

  We onderzoeken welke invloed hoogsensitiviteit heeft op het leven van je kind en je gezin en hoe deze gevoeligheid bij je kind tot uiting komt. Jouw persoonlijke vragen worden besproken en we kijken naar de klachten van je kind en hoe je deze kan helpen voorkomen. Duidelijke informatie, eenvoudige tips en tools worden je aangereikt.

  Na het volgen van dit traject weet je beter wat er werkt en wat er niet werkt voor je kind. Je begrijpt het unieke gedrag van je kind beter en kan je liefdevol verbinden met je kind. Hierdoor voelt je kind zich begrepen, gesteund en gewaardeerd. Jij ervaart een diepere rust en hebt vertrouwen in eigen, originele aanpak. 

  Het individueel traject “ik herken en omarm mijn hoogsensitief kind” kan gevolgd worden door één ouder of beide ouders. Het traject omvat:

  De begeleidingen gaan live of online door. Als je meer info wenst of als je van start wil gaan, geef me een seintje via onderstaande knop en ik contacteer je om verder af te spreken.

  Indien je kiest voor online begeleidingen bezorg ik je na het maken van je afspraak alles wat je nodig hebt.
  Online begeleidingen hebben het voordeel dat jij je niet moet verplaatsen en dat jij je vanuit jouw persoonlijke comfortabele omgeving kunt laten begeleiden. Ook als de afstand tot de praktijk te groot is kan je gebruik maken van de online begeleidingen.

  jouw investering:
  tijd en ruimte om je kind beter te leren kennen en begrijpen
  €450

  ja! ik wil een afspraak