ik herken en omarm mijn hoogsensitief kind

lieve ouder,

Misschien ben je ouder van een hoogsensitief kind en zit je af en toe met je handen in je haar. Of misschien twijfel je er nog aan of je kind wel of niet hoogsensitief is.

Je merkt dat je kind de wereld op een unieke manier waarneemt en intenser dan andere kinderen reageert op situaties. Je kind heeft misschien snel last van de dagelijkse drukte en vertoont overactief gedrag. Of misschien is je kind verlegen, weent het gemakkelijk of reageert het bij de minste opmerking boos. Het kan ook zijn dat je kind regelmatig klaagt over buikpijn of hoofdpijn, of dat het kampt met eet-, slaap- of leerproblemen.

Dit alles kan best verwarrend voor je zijn. Misschien vraag jij je wel af of er iets mis is met je kind en ben je op zoek naar een luisterend oor, duidelijke informatie en handvaten om je kind beter te begrijpen en te begeleiden in zijn ontwikkeling. Ontdek hieronder hoe ik je verder kan helpen.

gratis 5 tips
hoe kan ik omgaan met een woedeaanval van mijn hoogsensitief kind

  naam

  e-mailadres

  1.Individuele sessie

  Een individuele sessie kan je boeken als je een tijdelijke of éénmalige ondersteuning zoekt. Samen bespreken we wat je nodig hebt, verduidelijken je situatie en ik help je om antwoorden te vinden op je vragen. 

  Elke sessie duurt 60min.

  Je kan kiezen voor een live of online begeleiding. Je krijgt steeds een persoonlijke en warme begelieding.

  jouw investering:

  90€

  Individueel traject “ik herken en omarm mijn hoogsensitief kind”

  We starten het individueel traject met een gesprek waarin jij je zorgen en vragen over je kind kan delen. In de daarop volgende gesprekken gaan we diep in op het begrip “hoogsensitiviteit”. Je leert alles over prikkels, prikkelverwerking, te veel prikkels en de extra antenne bij hoogsensitieve kinderen.

  We onderzoeken welke invloed hoogsensitiviteit heeft op het leven van je kind en je gezin en hoe deze gevoeligheid bij je kind tot uiting komt. Jouw persoonlijke vragen worden besproken en we kijken naar de klachten van je kind en hoe je deze kan helpen voorkomen. Duidelijke informatie, eenvoudige tips en tools worden je aangereikt.

  Na het volgen van dit traject weet je beter wat er werkt en wat er niet werkt voor je kind. Je begrijpt het unieke gedrag van je kind beter en kan je liefdevol verbinden met je kind. Hierdoor voelt je kind zich begrepen, gesteund en gewaardeerd wat zijn zelfvertrouwen ten goede komt. Jij ervaart een diepere rust en hebt vertrouwen in je eigen, originele aanpak. 

  Het individueel traject “ik herken en omarm mijn hoogsensitief kind” kan gevolgd worden door één of beide ouders.

  het traject omvat:

  De begeleidingen gaan live of online door. Wat je ook kiest, je krijgt steeds een persoonlijke begeleiding.

  jouw investering:
  tijd en ruimte om je kind beter te leren kennen en begrijpen
  €450

  Je betaalt het bedrag voor aanvang van de eerste sessie. Je hebt de mogelijkheid om cash te betalen, via payconiq of via overschrijving.

  Als je meer info wenst of als je van start wil gaan, geef me een seintje via onderstaande knop en ik contacteer je om verder af te spreken.

   

  ja! ik wil meer informatie