wat mensen hebben ervaren

wat mensen hebben ervaren: over de begeleidingen

Ik begon aan dit avontuur toen ik zeer diep in de put zat. Ik had geen zicht meer op wie ik was en wat ik wou. Stap per stap heeft deze cursus mij dichter tot mijn ware ik gebracht. Er zijn deuren in mezelf open gegaan waarvan ik dacht dat die niet meer open konden gaan. Nu zijn de sessies afgelopen en heb me zeer lang/ nooit zo dicht tot mijn ware ik gevoeld. Zeker een aanrader !!!!
N.V.P.
Initieel kwam ik Marie-Thérèse terecht als extra ondersteuning voor onze dochter. Al snel merkte ik dat Marie-Thérèse heel veel in haar mars had. Zo werden er bij mezelf ook een aantal struggles blootgelegd en dan vooral op professioneel vlak. Na een intake gesprek stelde ze direct een haalbare planning op met de nodige structuur. Na elk one2one gesprek was er een duidelijke leidraad en taak om de komende weken uit te voeren. Hetgeen ons stap voor stap bracht naar het eindresultaat. Er werden ook lange termijn tools voorgesteld en kon ik alles zelf veel beter detecteren en relatiever. Marie-Thérèse heeft me stap voor stap uit mijn onzekerheid gehaald en mij terug in mijn kracht gezet zodat de samenwerkingen nog beter zijn.
T.C.
Super goede begeleiding! In het begin ervaarde ik mijn hsp als een last en kon er niet goed mee overweg. Dankzij de top begeleiding ervaar ik mijn hsp nu als een kracht en ben ik dichter bij mezelf gekomen!
E.O.

wat mensen hebben ervaren: over het boek "blij met mij"

Begonnen met mijn dochter met het boek "blij met mij". Een topervaring tot nu toe! Ik las het boek eerst zelf en herkende heel wat zaken die bij mijn dochter naar voren komen. Ik besloot er wekelijks met haar iets in te doen, omschreven als een moeder-dochter-momentje. Ze vindt het fantastisch. Na het lezen van het "blij-verhaal" moest ze huilen. Huilen omdat ze zich erkend voelde. Bedankt... Echt!
A.D.
Een aanrader voor iedereen die hoogsensitief is, iemand hoogsensitief kent, interesse heeft om over hoogsensitief te lezen.. Het is dan wel geschreven voor kinderen, maar als volwassen kan je het perfect ook lezen en vooral eruit leren. Als je kind, neefje, buurjongen hoogsensitief is, of je mama, broer, jezelf dan leer je met dit leuke boek begrijpen, aanvaarden, omarmen met gemakkelijke tips om er beter mee om te gaan.
A.P.
Niets anders dan lovend over dit boek. Mijn zoontje en ik begrijpen elkaar beter, en communiceren via dit boek ook heel goed met wat en hoe we ons voelen bij bepaalde prikkels. Ik raad het boek aan elke ouder en kind aan.
L.

ik wil meer informatie over "blij met mij"