ontdek je superkracht

kinderboek "blij met mij"

Hoogsensitieve kinderen ervaren meer prikkels dan hun leeftijdgenootjes waardoor ze vaker last hebben van hoofdpijn, buikpijn, slecht humeur, slaap-, leer-, en eetproblemen, bedplassen, boosheid, angsten, verdriet..

Het doe-boek “blij met mij” kan je kind helpen om alle prikkels te verwerken en om tot rust te komen waardoor deze klachten kunnen voorkomen worden. “blij met mij” is een speels boek waarmee hoogsensiteve kinderen vanaf 9 j zelf aan de slag kunnen gaan. Jongere kinderen kunnen de tips ontdekken en de oefeningen doen met behulp van een ouder of andere begeleider.

In het begin van het boek vind je een kort verhaal over ”blij”, een hoogsensitieve jongen. Veel kinderen herkennen zich in het leven van “blij” en voelen zich begrepen en opgelucht.

Het boek straalt rust en zachtheid uit. Het leest gemakkelijk en staat vol met leuke tips en waardevolle oefeningen waardoor je kind leert om een diepere rust te ervaren. Dankbaarheid en positief denken worden op een speelse manier in de kijker gezet. Geheimzinnige weetjes prikkelen je kind om actief op onderzoek uit te gaan en om contact te maken met zijn innerlijke wereld.

“blij met mij” helpt je kind om zichzelf beter te leren kennen en om te ervaren dat het er helemaal mag zijn. Hierdoor groeit je kind zijn  zelfvertrouwen en vergroot zijn “blije” energie waardoor klachten verminderen of helemaal verdwijnen.

Je kan het boek ook gebruiken om “hoogsensitiviteit“ op een leuke manier bespreekbaar te maken met je kind en binnen het gezin. Op die manier zorgt het “blije” boek voor een liefdevolle verbinding.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit leuke boek en wens je het aan te kopen? Geef me een seintje via de knop hiernaast en ik bezorg je de betaalgegevens. Je kan ook vermelden of je het boek wil laten signeren en voor wie het bedoeld is. 

bachbloesems als helpende natuurvrienden voor je kind 

Bachbloesemremedies zijn eenvoudige, natuurlijke vloeistoffen gemaakt van planten die de gezondheid van je hoogsensitief kind kunnen ondersteunen. Je kan ze bekijken als liefdevolle, helpende natuurvrienden voor je kind.

De bachbloesems worden toegepast bij tal van klachten zoals ochtendhumeur, eet-, slaap-of leerproblemen, faalangst of andere angsten, stress, overactief gedrag, verlegenheid, overprikkeling, verdriet, boosheid, koppigheid, perfectionisme.. 

De bachbloesem helpen je kind om op een zachte en veilige manier manier deze klachten te ontgroeien en bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen, assertiviteit, vrolijkheid, concentratie, ontspanning, positief denken, rust in het hoofd…

hoe ga ik te werk?

Tijdens een persoonlijk gesprek onderzoeken we samen de gedragingen en klachten van je kind. We kijken welke gedachten en welke emoties aan de basis liggen van deze gedragingen en klachten. Op basis hiervan krijg ik informatie die me helpt om de remedies te kiezen die op dat moment bij je kind passen. Vanaf het moment dat je kind zich duidelijk kan uitdrukken is zijn/haar verhaal een positieve aanvulling en kan je kind het gesprek eventueel mee volgen. Is je kind zeer gevoelig dan kan het gesprek tussen twee volwassenen best verwarrend zijn en is het aan te bevelen om je kind eerst enkele minuten aan het woord te laten waarna wij het gesprek verder zetten.

de begeleiding “bachbloesems als helpende natuurvrienden voor je kind” omvat:

jouw investering:
tijd en ruimte om je kind te ondersteunen
90€

De begeleidingen gaan live of online door. Wat je ook kiest, je krijgt steeds een persoonlijke, warme begeleiding.

Als je meer info wenst of als je van start wil gaan, geef me een seintje via onderstaande knop en ik contacteer je om verder af te spreken.

ja! ik wil een afspraak