ontdek je superkracht

kinderboek "blij met mij"

Veel hoogsensitieve kinderen ervaren de wereld als te hard, te snel, te chaotisch. Door hun gevoelige aard nemen ze immers veel meer prikkels waar dan hun leeftijdgenootjes. Het kost hun een bom aan energie om al deze prikkels te analyseren, te verwerken en een plekje te geven. In onze snelle samenleving is er vaak weinig begrip, tijd en ruimte voor deze verwerking van prikkels en wordt het kind gedwongen om zich in structuren te bewegen die helemaal indruisen tegen zijn gevoelige aard.

En dat is jammer!

Want hierdoor geraken hoogsensitieve kinderen gemakkelijk overprikkeld met tal van klachten als gevolg. Klachten zoals verlegenheid, angsten, verdriet, moeheid, woede, overactief gedrag, hoofdpijn, buikpijn, bedplassen, slaap-, leer- en eetproblemen …

Hoogsensitieve kinderen gaan zich vergelijken met anderen en merken op dat ze anders zijn. Ze begrijpen zichzelf en hun reacties niet zo goed waardoor ze gaan twijfelen aan zichzelf.

Gelukkig hoef het zo niet te gaan!

Je hoogsensitief kind kan leren omgaan met zijn gevoelige aard en het doe-boek      “blij met mij” kan hierin een belangrijke rol spelen.

Met dit leuke, unieke doe-boek leert je kind zichzelf beter kennen en maakt het contact met zijn innerlijke superkracht.

Een mix van oefeningen, tips en geheimzinnige weetjes prikkelen je kind om aan de slag te gaan.

Dankbaarheid en positiviteit worden op een speelse manier in de kijker gezet.

“blij met mij” helpt je kind om rustig te ervaren dat het er helemaal mag zijn. Hierdoor krijgt het zelfvertrouwen een flinke boost en neemt de “blije” energie toe. Klachten verminderen of verdwijnen.

voor wie?

Kinderen vanaf 9j

Jongere kinderen kunnen met hulp van een ouder of andere begeleider de oefeningen beleven.

Ouders kunnen het boek gebruiken om “hoogsensitiviteit“ op een leuke manier bespreekbaar te maken met hun kind en binnen het gezin. Op die manier zorgt het “blije” boek voor een liefdevolle verbinding.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit leuke boek en wens je het aan te kopen? Geef me een seintje via de knop hiernaast en ik bezorg je de betaalgegevens. Je kan ook vermelden of je het boek wil laten signeren en voor wie het bedoeld is. 

bachbloesems als helpende natuurvrienden voor je kind 

Bachbloesemremedies zijn eenvoudige, natuurlijke vloeistoffen gemaakt van planten die de gezondheid van je hoogsensitief kind kunnen ondersteunen. Je kan ze bekijken als liefdevolle, helpende natuurvrienden voor je kind.

De bachbloesems worden toegepast bij tal van klachten zoals ochtendhumeur, eet-, slaap-of leerproblemen, faalangst of andere angsten, stress, overactief gedrag, verlegenheid, overprikkeling, verdriet, boosheid, koppigheid, perfectionisme.. 

De bachbloesem helpen je kind om op een zachte en veilige manier manier deze klachten te ontgroeien en bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen, assertiviteit, vrolijkheid, concentratie, ontspanning, positief denken, rust in het hoofd…

hoe ga ik te werk?

Tijdens een persoonlijk gesprek onderzoeken we samen de gedragingen en klachten van je kind. We kijken welke gedachten en welke emoties aan de basis liggen van deze gedragingen en klachten. Op basis hiervan krijg ik informatie die me helpt om de remedies te kiezen die op dat moment bij je kind passen. Vanaf het moment dat je kind zich duidelijk kan uitdrukken is zijn/haar verhaal een positieve aanvulling en kan je kind het gesprek eventueel mee volgen. Is je kind zeer gevoelig dan kan het gesprek tussen twee volwassenen best verwarrend zijn en is het aan te bevelen om je kind eerst enkele minuten aan het woord te laten waarna wij het gesprek verder zetten.

de begeleiding “bachbloesems als helpende natuurvrienden voor je kind” omvat:

jouw investering:
tijd en ruimte om je kind te ondersteunen
90€

De begeleidingen gaan live of online door. Wat je ook kiest, je krijgt steeds een persoonlijke, warme begeleiding.

Als je meer info wenst of als je van start wil gaan, geef me een seintje via onderstaande knop en ik contacteer je om verder af te spreken.

ja! ik wil een gratis gesprek voor meer info