wat zijn Bachbloesemremedies en wat kunnen ze voor je doen?

Bachbloesemremedies zijn eenvoudige, natuurlijke vloeistoffen gemaakt van planten. Ze zijn als liefdevolle ondersteuners die me helpen om mijn mentaal en emotioneel welzijn te vergroten en begeleiden me reeds jaren op mijn persoonlijk pad. Neen hoor, de remedies zijn geen wondermiddelen maar je kan ze bekijken als helpende vrienden tijdens je innerlijke reis. Soms heb je ze meer nodig dan op andere momenten.

Er zijn 38 remedies die elk een gemoedstoestand vertegenwoordigen. Zo staat maskerbloem voor dapperheid, beuk voor verdraagzaamheid, hulst voor liefde….

Er is één samengestelde remedie die in uitzonderlijke omstandigheden rust kan brengen. Als jij of je kind heel erg schrikt, een spannend moment tegemoet gaat of uit een nachtmerrie wakker schiet kan deze “rescue” remedie rechtstreeks op de tong gedruppeld worden. Het is handig om deze remedie steeds in je korte nabijheid te bewaren.

De remedies worden elk afzonderlijk bewaard in kleine glazen flesjes. De vloeistoffen bevatten geen smaakstoffen of bewaarmiddelen en werken niet verslavend. Ze kunnen genomen worden naast reguliere medicatie zonder de werking hiervan te beïnvloeden.

De zuivere energie van deze remedies sluit haarfijn aan bij de gevoelige aard van hoogsensitieve mensen. Ze kunnen gebruikt worden door baby’s, kleuters, tieners, pubers, volwassenen en bejaarden.

De remedies worden toegepast bij tal van klachten zoals burn-out, ochtendhumeur, eenzaamheid, moedeloosheid, angsten, stress, verdriet, boosheid, koppigheid, concentratieproblemen, perfectionisme, overdreven jaloersheid, overdreven strijdlust,  ….

Bachbloesemremedies kunnen jou of je kind helpen om deze klachten te ontgroeien en bij de ontwikkeling van ondersteunende gedragingen zoals zelfvertrouwen, mild zijn voor jezelf, assertiviteit, vrolijkheid, concentratie, ontspanning, geloof in succes, positief denken, rust in je hoofd…

De remedies die voor jou geschikt zijn worden gemengd in een gebruikersflesje. Voor een optimaal resultaat neem je 4 keer per dag 4 druppels in je mond. Je kan de druppels ook verdelen over een flesje water en dagelijks dit flesje leegdrinken verspreid over heel de dag.

Succes verzekerd!