edelstenen, schitterend en krachtig

edelstenen, er is zoveel over te vertellen! misschien ken je ze al of misschien ben je er gewoon nieuwsgierig naar. Ik vind ze prachtig en ze zijn mijn dagelijkse bondgenoten.

het gebruik van edelstenen kan je vreemd in de oren klinken, maar… het gebruik van stenen is eigen aan onze beschaving

primitieve volkeren gebruikten al stenen om vuur te maken. Later maakten ze er speren of snijtuigen van. Nog later dienden stenen op sommige plaatsen in de wereld om de gezondheid te beïnvloeden. Er waren toen immers nog geen medicijnen en de mensen maakten gebruik van wat de natuur hen gaf.

deze stenen noemen we nu edelstenen

edelstenen hebben van nature uit mooie kleuren, ze zijn gevormd in de aarde op verschillende plaatsen in de wereld, op verschillende dieptes en in verschillende omstandigheden. Daardoor hebben de edelstenen ook een specifiek en uniek karakter, uniek energieveld, net zoals jij, je kind en de aarde. Dit specifiek energieveld verleent de specifieke werking aan elke edelsteen.

zo kunnen edelstenen een zachte energie uitstralen, waardoor ze rustgevend zijn. Andere edelstenen hebben een beschermende energie of ze helpen je om dicht bij jezelf te blijven in drukke omgevingen. Er zijn edelstenen die een diepe slaap bevorderen of om positief in het leven te staan. Daarbovenop zijn ze schitterend mooi en een streling voor je oog.

veel kinderen en ook volwassenen vinden het fijn om edelstenen bij zich te dragen. Ze geven aan dat de edelstenen hun op de één of andere manier echt helpen.

ondertussen is er een groot aanbod aan knuffelstenen, armbanden en kettingen te vinden. Daarom nodig ik je uit om samen met je kind op pad te gaan, het effect van de edelstenen te onderzoeken en te voelen wat ze voor jullie kunnen doen.

vaak gebeurt het dat een edelsteen je helemaal naar zich toetrekt, je vind hem mooi en je vindt het fijn om hem vast te houden. Dan is die steen een prima keuze voor jou.

men zegt wel eens: de steen kiest zijn drager